Ladda ned

Här finns dokument att ladda ner – för medlemmar och blivande medlemmar.
Beroende på om din kör är förening eller inte förening, redan med i UNGiKÖR eller ännu inte så tillhör ni någon av de 4 kategorierna. Leta först upp er kategori och följ sedan instruktionen.

Vi rekommenderar att ni använder nedanstående mallar eftersom vi då får all information som vi behöver för vår administration. Om ni har egna mallar går det lika bra att använda dem, men kontrollera att samma uppgifter framgår.

NYHET from nov 2018:
Notera att ni inte längre behöver skicka in kontaktuppgifter till kören eller namnlista med underskrifter. Dessa kan ni behålla hos er, men måste kunna visas upp om vi gör en granskning. Istället ska ni skicka in medlemsräkningsformuläret som finns att ladda ner bland övriga mallformulär.

Dela på facebook
Dela på whatsapp