nova_portratt Edward (1)

Tack Patrik! Välkommen Edward!

Fredagen 11 mars höll UNGiKÖR årsmöte online . Vid årsmötet avtackade vi ordförande Patrik Wirefeldt och hälsade Edward Eklöf välkommen till posten.

Fredagen 11 mars höll UNGiKÖR årsmöte. Vi tog det säkra före det osäkra även i år och årmötet hölls därför online .

Vid årsmötet avtackade vi vår ordförande Patrik Wirefeldt och hälsade styrelsens tidigare ledamot Edward Eklöf välkommen till uppdraget att ta över ordförandeklubban.

Patrik Wirefeldt

Edward är till vardags kyrkomusiker och körledare i Jönköping, där han bland annat leder en av UNGiKÖR:s medlemskörer- Nova.

”Tack för förtroendet att få leda UNGiKÖR. Jag lovar att bära UNGiKÖR-facklan vidare under det kommande året. Hoppas även att vi kommer att ses i samband med Norbusangfestivalen 2023 som kommer gå av stapeln 2023.”


                                                                       Edward

”STORT TACK till presidiet och styrelsen för 5 fina år tillsammans, tre av dem blev som vice ordförande och två som ordförande. Glad att UNGiKÖR har sin naturliga plats i diskussionerna kring barn och ungdomars rätt till sång på nationell nivå, för de fina samarbeten som genomförts, för de samtal som förts under en svår tid med en glädje att se och höra varandra, för de fantastiskt fina kompositioner som beställts och dokumenterats och att Sveriges Ungdomskör lever i högönsklig välmåga.”


                                                                                               Patrik

Dela denna sida