SJUNGiKÖRfinal

SJUNGiKÖR-festivalen 2019!

20-22 september är det äntligen dags för årets SJUNGiKÖR-festival!
Detta år träffas vi i hjärtat av Småland, i pittoreska Eksjö, där vi bjuder in till en helg full av utmanande worskhops och nya bekantskaper!

Festivalen riktar sig till sångare mellan 10-16 år och kostar 650 kr per person för medlemmar i UNGiKÖR, och 800 kr per person för icke-medlemmar.

Utöver att fylla i anmälningsformuläret behöver ni betala in en anmälningsavgift om 2000:- för hela kören. Senast den 4:e september ska antal anmälda sångare bekräftas. Anmälan till festivalen blir giltig från det att anmälningsavgiften kommit UiK tillhanda.

Psst… Är din kör inte redan medlem i UNGiKÖR kan ni bli det här!

Nu kan vi stolt presentera årets workshopledare!

Birgitta Mannerström-Molin
Årets barn- & ungdomskörsledare 2016.

Birgitta utlovar en workshop fullproppad av sånglust, fysisk rörelse och sköna toner för åldrarna 13-16 år. För dig som vill sjunga lite mer avancerat är dessa pass perfekta. Birgitta jobbar till vardags i Härlanda församling, Göteborg.

okänt (2)

”The greatest showman”
– en studie i scenisk kör med Edward Eklöf.

I denna workshop kommer Edward Eklöf att jobba sceniskt i en tillsammans med sin kör Nova som framför allt vänder sig till åldrarna 10-13 år.

Edward jobbar till vardags i Gräshagskyrkan i Jönköping.

”Enter the singing zone” – Åsa & Ulf Nomark

I denna workshop sjunger vi pop där vi kombinerar bra sångteknik och uttryck med maximal sångglädje som riktar sig till åldrarna 13-16 år. Åsa och Ulf Nomark är artister, kompositörer och sånginspiratörer som brinner för att få fler människor att sjunga – för att det är roligt och dessutom bra för hälsan! nomark.se

Villkor för anmälan:
Utöver att fylla i anmälningsformuläret behöver ni betala in en anmälningsavgift om 2000:- för hela kören. Denna anmälningsavgift bekräftar er anmälan. Er anmälan till festivalen blir giltig från det att anmälningsavgiften kommit UiK tillhanda.

Ni kommer inom två veckor att få ett bekräftelsemail på inbetalningen med besked om er kör kommit med på festivalen eller blivit placerade i kö.

Tyvärr kan inte anmälningsavgiften återbetalas om deltagande i festivalen uteblir. För er som tackar ja till plats på festivalen och deltar så dras anmälningsavgiften av från summan vid slutfaktureringen.

I de fall er kör väljer att inte köa samt om vi mot förmodan inte skulle kunna bereda er plats på festivalen så återbetalas naturligtvis er anmälningsavgift.
Vid frågor går det bra att kontakta Lotta Wilund på lotta.wilund@ungikor.se

Eksjo_kommun_nr1_färg_huvudvariant

Dela på facebook