DoKcrop

Möt våra nya medarbetare

I höst stärker vi organisationen med två nya medarbetare. Möt Karolina och David!

Jag heter Karolina Åsberg och arbetar deltid som verksamhetsledare på UNGiKÖR:s kansli.
Utöver det är jag en klassiskt skolad mezzosopran med utbildning från bl a Kungliga Musikhögskolan, Operahögskolan och Stockholm Operastudio. Från tidigare har jag även en civilekonomexamen och har även jobbat med marknadsföring.
Jag har har sjungit i kör sedan jag var liten och gör idag inhopp i olika körer på professionell basis och frilansar som solist. 

– Körsång har varit så viktigt för mig under hela min uppväxt och nu är det likadant för mina barn. Det känns fantastiskt att kunna vara med och bidra till körsångens främjande bland barn och unga och jag ser fram emot att komma in i den nya rollen som verksamhetsledare, säger Karolina.

Karolina kan nås via e-post: karolina[email protected] och telefon: 0709-19 21 51.

Hejsan!

David Pettersson heter jag och ska jobba som producent för SVUK tillsammans med Lotta, samt med Masja och alla fantastiska sångare, vilket ska bli väldigt roligt!

Jag är född, uppvuxen och har numera även flyttat hem igen till Uppsala där jag utöver SVUK även arbetar inom domkyrkomusiken i Uppsala domkyrka.

Körsång har alltid varit en viktig del i mitt liv och under 15 års tid sjöng jag i Uppsala domkyrkas gosskör och har efter det även sjungit i Lunds Studentsångare samt ett år som Choral Scholar i Worcester Cathedral, England.

Efter min tid i England flyttade jag till Kalmar där jag studerade och tog examen från kandidatprogrammet i Music & Event Management, samt magisterprogrammet i Leadership & Management in International Context.

På min fritid ägnar jag mycket tid åt sång och musik och sjunger bland annat i vokalensemblen Simplyfive, samt sitter som ledamot i Svenska kyrkans gosskörsförening.

David kan nås på [email protected] och telefon 0709-532455

Dela denna sida