Ungdomsrådet

Ungdomsrådets årsmöte

Halloj!

Jag heter Jolina och bor i Visby och har nu varit med i ungdomsrådet URK i lite mer än ett år. Det här årets möteshelg var ganska intressant för mig; det hela började med båtresan från Gotland (som inte var så intressant i och för sig), jag mellanlandade på fel vandrarhem (där började det intressanta) men tillslut kom några URKare till min räddning och vi tog oss till KFUM i Stockholm, där vi var hela helgen. På lördagen fortsatte det intressanta då Alva Snis Sigtryggsson kom och hade en liten föreläsning för oss om föreningsliv, och hur en kan förvänta sig att det är att vara med i en förening. Helena Pellbäck pratade också om hur en bäst söker bidrag, både till sig själv men också till en förening.

På kvällen pallrade vi oss iväg tillsammans med våra norska gäster från UNGiKOR (alltså Norges UNGiKÖR) till en mataffär för att köpa lite frukt, snacks och något att dricka. När vi kom tillbaka till lokalen så lekte vi lekar och spelade spel tillsammans, bland annat gjorde vi ett musikquiz med norska och svenska låtar (och en finsk). På söndagen hade vi i URK vårt årsmöte, och jag valdes till vice ordförande! Det tycker jag ska bli spännande, och jag ser fram emot att få vara en något större del av det hela.

Vi hörs!

Jolina Olsson Neuman