UNGiKÖR
Ungdomsrådet

En helg med årsmöte, workshop och ledarskapsutbildning

Fredagen den sjuttonde mars möttes UNGiKÖRare från hela landet i Uppsala Musikskola där årsmötet skulle äga rum. Det var kul att se människor från så många olika distrikt, inte minst när vi sedan på lördagen deltog i en workshop tillsammans, ledd av David Molin! Vi fick där ifrån med oss verktyg, tips och några tricks för en bättre sångteknik, och passet avslutades med en lunchkonsert (med delar av styrelsen och kansliet som publik) med den repertoar vi fått lära oss under passet. På kvällen var det också URK-möte!

Lördagseftermiddagens schema bestod utav distriktsmöte för distriktsrepresentanterna och ledarskapsutbildning. Vi på ledarskapsutbildningen hade ett väldigt roligt pass med Cajsa från First Aid Sweden där vi fick lära oss HLR (hjärt och lungräddning). På söndagens lektion med Lotta Wilund fick vi tid att tänka till ordentligt kring vad som behövs för att arrangera en festival. Vi fick lära oss om att sätta upp en budget, att ha delmål och även här bra verktyg för att utföra förberedelserna strukturerat.

Därefter var den här underbara UiK-helgen slut, och vi begav oss tillbaka till våra olika delar av Sverige, stärkta av varandras sällskap och våra nya kunskaper (vare sig de innefattade HLR eller formalia från årsmötet)!

Vi hörs!
Tora Kaijser

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram