UNGiKÖR
Ungdomsrådet

En helg full av diskussioner, skratt, sång och lite galenskap

Kör är det bästa som finns. Det vet i princip alla. Den gemenskap och glädje en kör kan ge en människa är obeskrivlig. Och att prata om kör är lika givande. Det var vad vi i URK fick göra under en helg i januari. Vi fick prata om kör. Och sjunga. Och skratta. Och fika! Allt som har med kör att göra.

Det var i Stockholm detta skedde. Vi kom dit på fredagen den 22 januari, den helg då UNGiKÖRs styrelse skulle ha möte. Alla vi URK-are som var där satt med på mötet. Mycket hann vi diskutera på fredagkvällen, men det var mycket kvar än. Efter en sen kväll med just skratt, sång, fika och lite sömn tog mötet vid igen på lördagens förmiddag och varade långt in på eftermiddagen.

Efter att mötet var avslutat hade vi URK-are en riktigt härlig workshop med UNGiKÖRs egen Vice ordförande och sekreterare Charlotta Holmgren Németh. Mycket sång och skratt och även en slagverksorkester sattes ihop med saker ifrån städskåpet.

Uppfyllda av detta hade sedan URK sitt eget möte i ett litet rum på vandrarhemmet där vi bodde. Vi valde då en ny vice ordförande, Alva Stern från Göteborg. Det blev en del sidospår och en hel del fniss, men vi kom igenom mötet på ett par timmar och var nöjda och glada efteråt.

Morgonen efter skingrades vi alla, glada och taggade på att snart få ses igen under UNGiKÖRs sjungande årsmöte den 11-12 mars i Uppsala.

Vi hörs!
Mikaela Eriksson

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram