UNGiKÖR
Ungdomsrådet

En händelserik helg med Ungdomsrådet

När jag ska åka iväg på URK-träffar känner jag alltid en längtan och en stor glädje. Denna träff i januari var denna längtan och glädje ännu större än vanligt och anledningen till det var att denna träff skulle jag komma att bli vald till ny ordförande i Ungdomsrådet. Ett uppdrag som jag ser väldigt mycket framemot.

Men det hände även mycket annat under denna URK-träff. Vi hade möten med styrelsen om olika gemensamma punkter där UNGiKÖR som organisation tycker det är viktigt att vi i Ungdomsrådet får komma till tals och säga våra åsikter, eftersom mycket berör just oss barn och ungdomar och då bidrar Ungdomsrådet med det perspektivet.

Efter styrelsemötet hade vi en workshop med UNGiKÖRs ordförande Helena Parrow. Under denna workshop sjöng vi inte bara utan vi jobbade även sceniskt med rörelser. Vi hade oerhört roligt under denna workshop, så att när vi väl var färdiga ville vi knappt gå där ifrån. Det var helt enkelt en väldigt inspirerande workshop som vi i Ungdomsrådet skulle vilja bygga vidare på och göra något av. Så ett stort TACK till Helena för inspirationen!

Sedan efter vi ätit middag var det dags för ungdomsrådets egna möte, där då jag blev vald till ny ordförande för Ungdomsrådet. Kunde inte tänka mig en bättre avslutning på en URK-träff!

VI HÖRS!

Miranda Jiglund
Ordförande
UNGiKÖRs ungdomsråd

* På fotot längst fram Gert Ahnström - Ungdomsrådets sekreterare, i mitten Klara Brandell - Ungdomsrådets vice ordförande och längst bak Miranda Jiglund - Ungdomsrådets ordförande.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram