Barn- och ungdomskördag på Malmö Live 29 mars 2020!

Åter igen bjuder UNGiKÖR in till en dag fylld av sång på Malmö Live för barn och unga! Du och din kör väljer en av våra fyra workshops utifrån vilken ålder körmedlemmarna har. Under dagen träffar din kör en workshopledare och får öva i den workshopen inför den avslutande konserten i den stora konsertsalen!

Workshopledare 2020

Våra fyra workshopledare är:

Monica Andersson – för åldrarna 6 – 7 år. Monica har i decennier engagerat barn, inte minst med sin egenskrivna musik. Monicas grupp kommer att med hjälp av rörelse och kropp få leka med musiken. Rörelsen stimulerar frigörelse av röst och kreativitet. Samtidigt övar vi lyssnandet, koncentrationen och samarbetet i gruppen.

Helena Parrow – för åldrarna 8 – 9 år. Helena leder oss i denna svängiga workshop om djursånger. Vi får möta den olycklige Mr Räv, en orm som tappat bort sin mamma, en sprallig humla och en katt som ska ställa till med kalas. Helena arbetar som körledare vid Uppsala kulturskola där hon leder barn- och ungdomskörer, med vilka hon gärna jobbar sceniskt.

Dan Bornemark – för åldrarna 10 – 12 år. Dan har blivit en levande legend med sina många sångsamlingar. I denna workshop har han bland annat valt material från sitt senaste album ”TYP”, låtar som utmanar musikaliskt. Det viktiga för Dan är att alltid sjunga ut med känsla!

Ulrika Faijermo – för åldrarna 13 – 25 år. Ulrika brinner för den klassiska musiken som hon på sitt eget sätt gör levande med finurliga sceniska uttryck. Ulrika har mångårig erfarenhet av att leda ungdomskör och hon leder bland annat Con Moto, som består av ca 30 ungdomar i högstadie- och gymnasieåldern. En fundering inför Ulrikas workshop: Talar din sång och din kropp samma språk? Deltagarna i denna workshop kan komma att inbjudas till en förberedande träff.

Boka alltså datumet 29/3 2020 redan nu!

Anmälan och mer info kommer senare.

Dela denna nyhet

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email