Distrikt

Mälardalen

ordförandeklubba

Distriktsårsmöte

Mälardalsdistriktet har hållit årsmöte. Styrelsen har fått ett par nya namn och ser nu ut som följer: Ordförande: Isabel Josephson Vice ordförande: Emelie Power Sekreterare:

Unga Röster 2015

Att musicera med unga röster

Väl genomförd fortbildningsdag för musiklärare och barn- och ungdomskörledare på Adolf Fredriks musikklasser! 27 oktober 2015 En dag fylld med workshops, föreläsningar och nätverkande. Syftet med fortbildningsdagen

ordförandeklubba

Distriktsårsmöte

UiK Mälardalen

Sveriges Ungdomskör

5 dagar 17 timmar sedan

Samarbete mellan Radiokören och SVUK - Sveriges ungdomskör. Om du är i närheten av Radiohuset i Stockholm kl.12 imorgon: kom!

Och så här ser det ut när vi är "fulltaliga" .

Varmt välkomna på lunchkonsert imorgon fredag 7 december kl 12.00 i Radiohusets studio 2- (Fri entré)

3 veckor 3 dagar sedan

UNGiKÖR-distrikt Mälardalen har nyligen haft sitt årsmöte. En styrelse är vald, och den ser ut som följer: Isabel Josephson är ordförande, vice ordförande Emelie Power, Anna Segerfelt sekreterare, Fredrik Winberg nyvald kassör och ytterligare ledamot Gitte Littwold. Gisela Hök Ternström och Lina Sandborgh är suppelanter. Vid mötet avtackades Björn Paulsson…

UNGiKÖR: Sveriges barn- och ungdomskörer

8 månader 3 veckor sedan

UNGiKÖR Mälardalen shared UNGiKÖR: Sveriges barn- och ungdomskörer's post.

Ikväll har vi haft ett fantastiskt årsmöte, som vanligt med inslag av sång. Vi tackade avgående ordförande Helena Parrow och ungdomsrådets tidigare ordförande och sedermera styrelsemedlem Miranda Jiglund för deras omfattande och mångåriga gärning.
Som ny ordförande välkomnar vi Mikaela Eriksson!

Timeline Photos

11 månader 2 veckor sedan

Från oss alla till er alla: en riktigt god jul! ❤️