SJUNGiKÖR-festival 2017 i Nyköping!

Välkommen  på SJUNGiKÖR-festival i Nyköping  29/9-1/10 2017 !

År 2017 firar Nyköping 700-årsminnet av Nyköpings Gästabud. Inom ramen för firandet håller UNGiKÖR en SJUNGiKÖR-festival med förstklassiga workshops mitt i centrala Nyköping. Sångglädje och gemenskap utlovas!

Viktig information!
Workshops med scenisk kör och musikal  är nu fulltecknade.
Anmälningstiden till festivalens andra två workshops, folkmusik och klassisk kör, håller öppet fram till 31 augusti och därefter i mån av plats.
Antagningen till festivalen och önskad workshop sker i den ordning som anmälan och anmälningsavgiften kommer in. Anmälningsavgiften behöver alltså vara betald för att anmälan ska bli giltig, det är en engångssumma och den återbetalas inte vid ev. avbokning.

Festivalen vänder sig i år till åldrarna: 12-19 år. Om ni har en kör med blandade åldrar vilket innebär ett fåtal medlemmar utanför åldersgränsen, kontakta festivalkansliet paulson.bjorn@gmail.com. eller hillevi.dahl@ungikor.se för samråd.

Anmälan till festivalen görs via länken Länk till anmälan

Anmälan blir giltigt då anmälningsavgiften inkommit till UNGiKÖR:s Bankgiro 5442-8321
Denna är 2000:- efter 30 maj. (för hela kören). Anmälningsavgiften återbetalas inte vid ev avbokning.)

Utöver anmälningsavgiften betalas en deltagaravgift per person (för hela helgen) enligt följande:

1. För golvboende i skola och inkl frukost är deltagaravgiften
 650:- per person för medlem i UNGiKÖR  (850:- för icke medlemmar)

eller

2. Deltagaravgift per person utan boende (för körer i närområdet eller som ordnar med eget boende)
500:-  för medlem i UNGiKÖR (700:- för icke medlemmar)

Deltagaravgiften samt uppgift om exakt antal deltagare från er kör ska vara UNGiKÖR tillhanda senast 31 augusti 2017.

Måltider som ingår i deltagaravgiften oavsett vilket alternativ man väljer:
Middag fredag, lunch och middag lördag samt lunchpaket söndag ingår i båda alternativen.

Övriga viktiga villkor:
– En dirigent per kör deltar utan kostnad.
– Körerna ska medföljas av ytterligare minst en vuxen ledare per 15 deltagare.

Våra workshopledare är:

Katarina Josephsson – musikal (fulltecknad)

Josefin Westman – folkmusik (platser kvar)

Mikael Wedar – klassiskt (platser kvar)

Peter Holmstrand – scenisk kör (fulltecknad)

Festivalen avslutas med en slutkonsert på Nyköpings konserthus Culturum sön 1/10.

Läs mer om workshopsen och workshopledarna i vår Folder SJUNGiKÖR 2017 1.0

Vill ni redan nu veta ännu mer om festivalen?

Kontakta ordföranden i Mälardalsdistriktet Björn Paulson på paulson.bjorn@gmail.com.

UNGiKÖR i samarbete med Nyköpings kommun.

2 Kommentarer på “SJUNGiKÖR-festival 2017 i Nyköping!”

1. Helén Grahn

Hej.
    Vår ungdomskör Vera tänkte ev åka på festivalen i Nyköping.
    Åldersspannet hos oss är 13-25 år. De flesta är dock runt 16-17år.
    Ser att åldern är 13-19 år. Hur gör vi med de som är över 19? Kan de få åka med ändå?
    Ang anmälningsavgiften , är den per person eller per grupp?
    Är anmälan bindande? Det är lite svårt att veta exakt hur många man får med sig då det är ett tag kvar.
    Funderar också hur men tar sig enklast och billigast till Nyköping från Göteborg?
    Tacksam för snabbt svar.
    Mvh Helén Grahn, musiker i Öckerö församling

2. lottawilund

Hej Helén
    Vad roligt att ni är sugna på att komma!

Vi kan ta emot några enstaka deltagare utanför åldersgruppen. (Vi förstår att det är viktigt att alla i kören kan åka tillsammans.) Kontakta kansliet för att rådgöra.

Anmälan är bindande (anmälningsavgiften gäller hela gruppen) då det är viktigt för oss att kunna planera festivalen på bästa möjliga sätt, men ni behöver inte ange exakt deltagarantal förrän 31 augusti. Deltagaravgifterna betalar ni sedan per den 31 augusti.

Hur och när ni reser planerar ni själva, men Nyköping är lite av en tågknut, så vi tror att det är ett bra färdmedel.
    Hoppas vi ses i Nyköping.
    Lotta, verksamhetsledare på UNGiKÖR

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Definiera allmän hälsoförsäkring http://www.ungikor.se/priligy.html American medical society för idrottsmedicin