Ledarskapsutbildning hos UNGiKÖR

UNGiKÖR startar ledarskapsutbildning för ungdomar.

Sedan ett drygt år tillbaka har UNGiKÖR med stöd av Konung Gustaf V 90-årsfond i projektform arbetat för att ta fram ledarskapsutbildningar för unga korister och körledare.
Vi kan för första gången presentera ett sammanhållet ledarskapsprogram om 12 platser som sträcker sig över sex träffar på olika platser i Sverige under ett år.
Det riktar sig till körintresserade ungdomar 16-25 år som vill förkovra sig i ledarskaps-, volontär- och föreningsfrågor.
Kursen innehåller bl a information om organisationen UNGiKÖR, grunder i ungt ledarskap, organisation, gruppdynamik och teambuilding, grunderna i demokratiskt föreningsliv och praktiskt föreningsarbete, teori och praktik i volontärarbete, HLR-kurs, möte med yrkesverksamma svenska körledare och mycket, mycket mer.

Efter en fullständig genomförd kurs erhåller man UNGiKÖRs diplom.
Första träffen kommer att äga rum 4-5 januari i Linköping.
Anmälningsförfarandet är öppet fr o m nu och fram till och med 15 december.
Anmäl dig här!

Priser
Anmälningsavgiften är 3000:- för medlem i UNGiKÖR eller någon av våra föreningar (varav man deponerar och återfår 2000:- efter fullständigt genomförd kurs)
Anmälningsavgiften för icke medlem 5000:- (varav man deponerar och återfår 2000:- efter fullständigt genomförd kurs)
Redan befintliga ungdomsfunktionärer och volontärer inom UNGiKÖR har möjlighet att gå kursen enligt specifikt avtal.
Kontakta vår verksamhetsledare Lotta Wilund lotta.wilund@ungikor.se för mer detaljerad  information och kalendarie.

90-arslogga                          uik_logo_cmyk               SVUK-logga

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Definiera allmän hälsoförsäkring http://www.ungikor.se/priligy.html American medical society för idrottsmedicin