Ny musik för ungdomskör – kompositionstävling 2017!

Priset kommer delas ut under Föreningens Sveriges Körledares konvent i Umeå. Förstapristagaren vinner 25 000 kr, andra pris är på 15 000 kr och tredje pris 10 000 kr.  Belönade kompositörer inbjuds också att närvara vid uruppförandet som planeras äga rum vid en konsert under körledarkonventet 13-15 oktober 2017 och framföras av ensembler från Västerbotten/Norrbotten.

Jurygruppen, där UNGiKÖR medverkade sammanträdde i mitten av juni. Alla deltagare kommer nu att bli informerade om utfallet av tävlingen. Resultaten publiceras ej senare än 31 augusti.

Upphovsrätt, utgivande, framföranden och inspelningar
Föreningen Svenska Körledare, UNGiKÖR samt Inge och Einar Rosenborgs Stiftelse för svensk musik förbehåller sig rätten till uruppförandet och inspelning av verket till den 15 oktober 2017. Gehrmans Musikförlag ges rätt att publicera vinnande bidrag.

Organisatörerna innehar rätt att sända (radio, TV), fotografera eller på annat sätt bevara framförandet av de deltagande verken samt att publicera inspelningarna på Internet eller annat informationsnätverk. Organisatörerna innehar också rätten att avsäga sig dessa rättigheter. Organisatörerna har rätt att kopiera kompositionerna till juryn, den framförande kören i fråga samt eventuell tredje part för repetition och framförande.

Tonsättaren innehar upphovsrätten till kompositionen.

Organisatörerna reserverar sig rätten till förändringar av dessa instruktioner.

En kommentar på “Ny musik för ungdomskör – kompositionstävling 2017!”

1. Ylva Wiklund

Hej!
    Kommer denna kompositionstävling åter nästa år?
    Tack så mycket!
    /Ylva

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Definiera allmän hälsoförsäkring http://www.ungikor.se/priligy.html American medical society för idrottsmedicin